dimecres, 11 de juliol del 2007

VIATGE A EURODISNEY

La setmana passada van estar quatre dies al parc d'atraccions Eurodisney. El que em feia més il.lusió a mi, era el fet de que la Berta i en Lluc pujarien a un avió per primer cop a la seva vida.
La Berta ens ho havia demanat molts de cops, dons la majoria de les seves amigues han volat moltes vegades, i ella no volia ser menys.
Bé he de dir que em feia gràcia i por alhora ja que diguesim que volar no és el que m'agrada més fer en aquesta vida, i els marejos que agafo em fan passar una mala estona. Peró per sort han sortit al seu pare, i la veritat és que ni es van inmutar.
Un cop aterrats a l'aeroport de campanya ( per dir-ne alguna cosa ) de Beaubois, van compartir furgoneta amb uns americans que s'allotjaven al Hilton. El trajecte desde l'aeroport fins a Paris em va sorpendre pel poc trànsit de cotxes i encara més sorprenent ni una cua per entrar a la ciutat, tot i que era un dijous a les deu del dematí.
Després de veure la torre Eiffel, els Camps Elisees, Notre Damme... a 100km per hora vam arribar al nostre hotel.
A l'hotel vam poder gaudir de la primera cua de moltes; la recepció estava plena de gent. Després de presentar els papers ens van informar de com funcionava tot. En aquell moment van haver de reservar l'hora per esmorçar i per sopar cada dia. On s'es vist que en un hotel de quatre estrelles no pugis anar a menjar quan et vingui bé? Dons a Eurodisney.
Un cop vist l'hotel ho van entendre tot; un hotel massa gros per uns menjadors tant petits i per aixó han de donar-te hora com a la carnisseria.
També ens van informar que podriem entrar a l'habitació a partir de les tres de la tarda. Ens haviem aixecat a 2/4 de cinc del dematí i estavem molt cansats i amb ganes de fer una mica de migdiada abans de dinar. Peró amb l'esperit del turista que no es vol perdre res, canvi de sabates, i cap al parc.
El Parc.
Primera impressió: és immens.
Segona impressió: ens hem equibocat i hem aterrat a les falles de Valencia.
Tercera impressió: aixó és una botiga.
Quarta impressió: s'esveren més els pares quan veuen un ninot amb potes que la mainada.
Cinquena impressió: acabarem amb diarrea o amb estrenyiment gràcies al menjar americà passat pel sedàs françès.
Sisena impressió: tot és molt car.
Primera constatació: hem de llogar un cotxet pels nens o acabarem malament.
Segona constatació: l'art, el disseny i el bon gust han passat de llarg de Valencia i del parc.
Tercera constatació: només podem comprar mikis, minies,
Quarta constatació: els nens s'ho passen bé els cinc minuts que durent les atraccions.
Cinquena impresió: hem acabat amb estrenyiment.
Sisena impresió: i sense un duro a la butxaca.
Conclusió final: encara no he trobat ningú que no li hagi agradat tot aixó, tots n'expliquen marevelles. Soc rara.