dijous, 7 de febrer del 2008

CARNAVAL A CAL TRONC - BESALÚ

Algunes fotos del canaval infantil de Besalú:

L'Ot, la Martina i en Lluc a punt pel ball.
Les que faltaven la Joana i la Berta

El ball a cal Tronc.

EL FIRAL D'OLOT


Ja fa mesos que al centre d'Olot s'hi fan obres per fer un nou aparcament soterrani al firalet. Ara que ja estan apunt d'acabar les obres, amb alguns mesos de retard, es vol començar al segona fase, que consisteix en la nova pavimentació i col.locació de mobiliari urbà a tot eñ Firal i el Firalet. Que no els hi passi res!!! Els encarregats del projecte son ni més ni menos, els tres magnífics d'Olot: RCR Arquitectes. (Aranda, Pigem, Vilalta).
Desprès de filosofar han decidit pavimentar tot el terra, desde el cementiri fins l'illa del teatre, amb basalt (xinés) representant una colada de lava i per superar els desnivells es faran feixes amb ferro (ja petia).
Els veins del barri diuen que estaran a sobre del projecte i de les obres per tal de garantir-ne una correcta execució. Val més que s'ho mirin amb quatre ulls sino volen una pista de patinatge a l'hivern i una planxa per fer ous ferrats a l'estiu.

LA NOVA ESCOLA


Finalment després de molts anys de reclamacions el poble tindrà una nova escola.

En aquest moments que no tenim cap espai prou gran per fer actes, aquesta s'està convertin en la gran esperança de la gent.

Pel que he pogut veure a l'obra, l'estan fent amb prou seny i el vidre i el ferro, han estat sustituits per formigó, obra de fàbrica i fusta. (menos mal!).

L'únic dubte que es planteja ara és si disposarà de cuina o només d'un ofice, cosa que faria que el menjar dels nens fos portat per un càtering.