divendres, 3 d’agost del 2007

AGOST

Avui és l'últim dia de feina.

El calendari d'aquest mes d'agost el tinc ple d'anotacions de coses que hem de fer, cosa que em fa pensar si realment seran unes vacançes.

Les activitats comencen amb el festival de música que es fa demà dissabte a la plaça del Gambeto. Serà la segona edició de "D'aquí estan veig un estrella" . Hi actuaran un parell de grups de música tradicional i la coral del poble juntament amb una colla de nens de l'escola.

Si tant sols és la meitat de maco que el de l'any passat, ja em corformo.
Continuarem l'estiu carregant el cotxe de maletes i de trastros per anar al camping de Sant Pere Pescador. ( Sant Peter Fiherman). En hi estarem una setmana, que segons el meteocat, es preveuen pluges i tempestes i baixades de temperatures. Ole!Quan tornem ens espera una mariscada a l'hort. En Quel i l'Ester, pares d'en Jan, es van oferir a portar el peix i la planxa. M'agrada la seva determinació; va ser dit i fet.

Amb ells i la Silvia, en David i la Clàudia hem quedat un dissabte per anar a Can Jou de la Miana a muntar a cavall. En Quel hi treballa i no va parar fins a posar data i hora per anar-hi. Despres anirem a dinar a can Bundància.

L'ultima setmana de vacançes anirem a la Mare de Deu del Mont. Em fa molta il.lusió ensenyar un dels llocs més macos de la Garrotxa al nous amics ex badalonins.

Tinc pensat portar-los a dinar a can Marcelino de Beuda i a la tarda em farè la xula pels carrers de Besalú. Ens quedarà pendent el sopar al Restaurant del Pont que l'haurem de deixar per un altre dia.
I per acabar les vacançes, volem anar al Magma de Santa Coloma de Farnes que desde fa tres anys es tota una tradició per agafar forçes per tornar a la feina.