dilluns, 21 de gener del 2008

QUI NO TE FEINA EL GAT PENTINA

I no és pas que no en tingui de feina, peró sempre hi ha coses que ens agrada més fer que d'altres.
Ara que torno a estar conctada he reprès una feina que vaig començar fa dos anys amb mètodes mès rudimentàris. Es tracta del meu arbre de família. Pot semblar complicat però el marevellos món de l'informàtica i l'internet m'estan ajudant molt.
Tot i que feina de camp n'hi continua havent amb el programa que ho estic fent és força sencill.
És gratificant comprovar que tota la gent que he trovat als arxius municipals fan bé la seva feina.
L'únic problema d'aquest arxius és que només tenen dades a partir del 1875, més endarrera s'ha de consultar al bisbat de Girona, que tot i que tenen una pàgina on es poden fer consultes on-line, no hi he trovat cap avantpassat meu; per tan hi haurè d'anar.
Pel mes curiosos podeu consultar la pàgina del mormons americans que es veu que ens tenen a tots fixats.http://familysearch.org/
Bé si us interessa veure l'arbre només heu de clicar a l'enllaç de la dreta del meu bloc. Quan sigueu dins uns demanarà un passaport i una contrasenya. Són aquest:
albert@shiftgrafic.com
x a h 34 b i x
Tot aquest rollo només us ho demanarà el primer dia que hi entreu.
En quan a l'arbre, el programa està força bé tot i que és amb anglès i que has de posar per defecte spain. Mirarè si es pot canviar.
Quan sigueu dins és molt fàcil modificar o afegir dades, només heu de clicar al cim de la foto de la persona que voleu modificar. Si teniu dubtes només m'ho heu de dir.
A per acabar si algun menbre de la família no vol que el seu nom i les seves dades surtin de manera tan evident que m'ho faci saber i només hi posarè les seves inicials. ( Seria una mica estrany esborrar algun membre, encara no ens reproduim per generació espontànea XD).